قهوه دانه ایی ارزشمندی است که از گیاه قهوه به دست می آید و پس از فرآوری های مربوطه به صورت پودر و یا دانه عرضه میشود. گیاه این دانه ابتدا از آفریقا سردرآورده و سپس به همه نقاط جهان رسیده است.
موضوع جالبی که در این باره مشهور است این است که یک روز یک بزچران متوجه بی قراری و اضطراب عجیب بزهایش بعد از خوردن نوعی میوه و برگهای گیاهی ناشناس میشود. کمی بعد راهبان محلی از وجود چنین گیاهی مطلع شده و پس از آزمونهای بسیار فهمیدند با بو دادن، خرد کردن و در آب انداختن دانههای این گیاه میتوان از آن یک نوشیدنی خاص درست کنند.
این نوشیدنی به آنها کمک میکرد تا ساعتها بیدار بمانند و نیایش کنند. به همین ترتیب قهوه بر سر زبانها افتاد و در شهرهای مقدس دورتر مثل مکه و مدینه هم طرفدار پیدا کرد.
برای دم کردن قهوه راه های بسیاری وجود دارد مانند دستگاه ها یا قهوه جوش های برقی ولی بهترین گزینه استفاده از قهوه جوش مسی روگازی است.
بهترین نوع قهوه جوش نیز قهوه جوش مسی است؛ تصمیم گرفتیم در این مقاله در مورد بهترین روش استفاده از قهوه جوش صحبت کنیم. پس همراه ما باشید.
قهوه یک نوشیدنی محبوب!
امروزه قهوه به یکی از نوشیدنی محبوب در بین جوانان تبدیل شده است و با وجود مضرات اندکی که دارد بازم هم محبوبیت خود را حفظ کرده است. از مضرات قهوه میتوان به بالابردن فشر خون، افزایش خطر احتمال ابتلا به پوکی استخوان، کاهش جذب آهن و رفلکس گوارشی اشاره کرد.
با این حال نمیتوان از تاثیرات مثبت آن چشم پوشی کرد. تاثیراتی مانند: قدرت آنتی اکسیدانی بالا، پیشگیری از بیماری پارکینسون، کاهش آسیب های کبدی، کاهش احتمال ابتلا به نقرس و آلزایمر.
قهوه جوش روگازی از یک محفظه برای ریختن قهوه داخل آن و یک دسته برای جابجایی آسان تشکیل شده است. قهوه جوش های روگازی در اندازه، جنس و شکل های متنوعی ساخته میشوند.
طرفداران و متخصصین در این زمینه معتقدند که قهوه جوش روگازی مسی از قوه جوش های استیل یا آلومینیوم بهتر است؛ زیرا قهوه جوش های مسی دم آوری بهتری داشته و طعم بهتری به قهوه میدهند.
از جمله مزایای استفاده از قهوه جوش مسی این است که ظاهر بسیار زیبایی دارد و به گونهای حال و هوای نوستالژیک را زنده میکند. جدای از ظاهر قهوه جوش مسی، مس رسانای خوبی برای گرماست و با شعلهای ملایم شما می توانید یک قهوه خوشمزه و عالی درست کنید.
بهخاطر خاصیت مس، گرما به آرامی در کل قهوه جوش پخش میشود و فرآیند دم کشیدن قهوه آرام انجام میشود. نکته ای که در انتخاب قهوه جوش مسی مهم است، ضخامت آن است . قهوه جوش مسی باید ضخامت حداقل یک میلیمتری داشته باشد.
قهوه جوش هایی با ضخامت تا دو میلیمتر هم وجود دارد، مس ضخیم نه تنها گرما را به مدت طولانی تری نگه می دارد و برای پخت و پز بهتر است، بلکه مدت طولانی تری هم عمر میکند.
روش دم آوری قهوه در قهوه جوش مسی
برای استفاده از قهوه جوش مسی و دم آوری قهوه به پودر قهوه، آب و شکر نیاز است و در ادامه میخواهیم بهترین و ساده ترین روش استفاده از قهوه جوش مسی را برایتان توضیح دهیم.
پودر قهوه ایی که برای دم آوری تهیه میکنید بهتر است بسیار نرم باشد؛ زیرا یکی از مواردی که نوع دم آوری قهوه را تعیین میکند آسیاب و درجه ریز بودن آن است. آب پارامتری مهم به شمار می آید؛ باید سالم و خالص باشد و حدالامکان بهتر است از آب معدنی استفاده شود.
شکر عضوی جدانشدنی در روند دم آوری قهوه است و علاوه بر طعم شیرینی که به همراه دارد باعث غلیظ تر شدن قهوه می شود. این مواد را حتما باید روی حرارت ملایم در قهوه جوش مسی قرار داد و نباید برای دم آوری آن زیاد عجله کرد.
توصیه میشود به ازای هر یک نفر یک قاشق مرباخوری سرپر پودر قهوه و یک فنجان کوچک آب استفاده کرد. جوش آمدن قهوه حدودا 4 الی 5 دقیقه زمان میبرد و باید از سرازیر شدن آن جلوگیری کرد. برای کف کرن بسیار میتوانید بعد از برداشتن از روی حرارت به مدت 10 ثانیه مجدد بر روی شعله قرار دهید تا کف کند.
این کار را تا 3 بار میتوانید انجام دهید تا قهوه را به غلظت مورد نظر برسانید.
معایب و مضرات قهوه جوش مسی
قهوهایی که در قهوه جوش مسی تهیه میکنید، مطمئنا طعم متفاوت و لذت بخشی خواهد داشت و اکثر کافی شاپ ها و رستوران های معتبر از قهوه جوش مسی استفاده میکنند. دلیل محبوبیت قهوه جوش های مسی ظاهر زیبا و طعمی که به قهوه میدهد، است.
قهوه جوش های مسی در انواع بزرگتر وجود دارد که دهانه آن کمی بزرگتر است و میتوان به راحتی قهوه را هم زد. نوعی قهوه جوش های مسی هم هستند که دارای طرح زیبا روی بدنه هستند.
در خرید قهوه جوش مسی دقت داشته باشید که نوعی را انتخاب کنید که دسته چوبی داشته باشد تا در هنگام جابجایی دستتان نسوزد.
قهوه جوش های مسی معایبی هم دارند از اندک معایب آن میتوان به این موارد اشاره کرد.
سطح داخلی قهوه جوش های مسی قلع اندود شده است و بعد از استفاده مکرر و شستشو باید مراقب این قلع باشید تا آسیب نبیند.
اگر جزو افرادی هستید که از قهوه جوش مسی زیاد استفاده میکنید باید در نظر داشته باشید که حرارت مس را نازک میکند و بعد از استفاده مکرر ممکن است قهوه بر روی حرارت نشت کند.البته این اتفاق بعد از ده ها سال اتفاق می افتد.
لازم به ذکر است که قهوه به میزان بسیار کمی دارای خاصیت اسیدی است و این اسید با مس ممکن است واکنش نشان دهد.
با در نظر گرفتن تمامی این موارد قهوه جوش مسی یکی از بهترین ابزار دم آوری قهوه است و مردم زیادی در سراسر جهان از آن استفاده میکند زیرا این نوشیدنی دلپذیر را خوش طعم تر میکند.
سخن آخر
در این مقاله در مورد بهترین روش استفاده از قهوه جوش مسی صحبت کردیم و موارد مهم در این زمینه را در اختیار شما قرار دادیم.
اگر شما نیز طرفدار این نوشیدنی هستید، توصیه میکنیم از قهوه جوش مسی با کیفیت استفاده کنید.
ما در فروشگاهمان قهوهجوش مسی را برایتان فراهم کردهایم تا بتوانید بهترین طعم قهوه را با بهترین کیفیت قهوه جوش مسی بچشید.